3. polčas

Na 62. zasedanju smo bili spet v nekoliko okrnjeni zasedbi, kljub temu pa smo prikazali “eno dobro igro” in dosegli “realen rezultat”.

Najprej smo se obregnili ob “tretji polčas” tekme proti Taboru in otročje odzive Sežancev na poraz, za katerega so bili krivi predvsem njihovi napadalci, ki niso izkoristili nekaj zelo lepih priložnosti. Jokanje na “kalimerovsko-štajerski” način res ne pristoji resnemu klubu.

V naši osrednji temi smo obdelali svežo novico, da je tv pravice za prenose prve slovenske nogometne lige odkupili podjetje United Media, ki ima pod svojim okriljem Telemach in Sportklub. Kaj to pomeni za vse gledalce, ki niso Telemachovi odjemalci je vprašanje, ki te dni najbolj buri duhove. Je prodaja pravic Sportklubu sploh zakonita, glede na slabo pokritost medijske krajine? Bodo pa večji kos denarne pogače dobili klubi (neuradno se celotna številka giblje okoli 2,5 milijona). Toda ali bo to odtehtalo izgubo velikega dela televizijskega občinstva?

Nekaj več prostora smo tokrat namenili košarki, saj je Cedevita Olimpija dosegla nekaj, kar ji ni uspelo še nikoli doslej. Na koncu smo se vprašali tudi, kateri “večni derbi” je “večji”, hokejski ali nogometni? Lahko si predstavljate, da so bila naša mnenja deljena.

Če vam je naše delo všeč, nas lahko torej tudi finančno podprete na naši novi spletni strani.  Vsa sredstva bodo (in tudi že so) namenjena  za delovanje društva, plačilo strežnika, storitev SimpleCasta, najprej povrnitev stroškov, ki smo jih imeli z opremo, kasneje pa tudi investicijo v kak nov kos tehnologije. Pa vse ostale dejavnosti, s katerimi se želimo ukvarjati, se razume, začenši s knjigo ob stoletnici kluba. HVALA iz srca vsem, ki ste nas že ali pa še boste podprli!

Najdete nas na Facebooku, Twitterju in Instagramu. Stara zasedanja TD OFC najdete v vaši najljubši podkast aplikaciji, najsigre za Jabolčno, Googlovo , Spotify ali katero tretjo in našem Simplecast domovanju. Veseli bomo dobrih ocen in tudi vprašanj v jabolčni aplikaciji, ki to trenutno edina podpira, še bolj pa če boste vest o obstoju podkasta posredovali še komu, ki bi ga ta kanil zanimati

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.