50. epizoda SPECIAL: Tata Mata

Dobro leto je že odkar smo se prvič zbrali in jamrali v (takrat še en sam) mikrofon. Vsega skupaj smo spacali 50 rednih, 20 izrednih, ter 2 zgodovinski zasedanji. In 50. epizoda si zasluži prav posebnega gosta: prvega kapetana po Džoniju Novaku, ki je dvignil kanto!

A moramo Darijana Matića res kako posebej predstavljati? Pitbul na sredini igrišča, ki je zeleno-beli dres prvič oblekel v tisti nesrečni sezoni 2004/05, potem pa ga je nogometna pot prek Domžal zanesla v tujino, kjer je doživel marsikaj, postal reprezentant, ter se naposled vrnil v zmajevo gnezdo, kjer je s kapetanskim trakom na roki doživel Velenje 2016 in dvignil tisto je*eno kanto, na katero smo tako mukotrpno čakali predolgih 21 let. Danes nabira trenerska znanja pri mlajših selekcijah kranjskega Triglava, a nekaj nam pravi, da bo kmalu (a, kot sam pravi, ne prehitro) zrel za kako še pomembnejšo trenersko vlogo. Tata Mata, hvala, ker si se nam pridružil, vam, dragi poslušalci in poslušalke, pa želimo prijetno poslušanje tele skoraj dveurne jubilejne epizode!

Če vam je naše delo všeč, nas lahko torej tudi finančno podprete prek naše (zaenkrat še čisto osnovne in uboge) spletne strani. Ves iztržek bo šel za delovanje društva, plačilo strežnika, storitev SimpleCasta, najprej povrnitev stroškov, ki smo jih imeli z opremo, kasneje pa tudi investicijo v kak nov kos tehnologije. Pa vse ostale dejavnosti, s katerimi se želimo ukvarjati, se razume, začenši s knjigo ob stoletnici kluba. HVALA iz srca vsem, ki ste nas že ali pa še boste podprli!

Najdete nas na Facebooku, Twitterju in Instagramu. Stara zasedanja TD OFC najdete v vaši najljubši podkast aplikaciji, najsigre za Jabolčno, Googlovo ali katero tretjo in našem Simplecast domovanju. Veseli bomo dobrih ocen in tudi vprašanj v jabolčni aplikaciji, ki to trenutno edina podpira, še bolj pa če boste vest o obstoju podkasta posredovali še komu, ki bi ga ta kanil zanimati.

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.