Andrés Vombergar: Nebeški skok

Vombi je faca. Človek, ki oddaja pozitivno energijo, srčnost, kar smo navijači hitro začutili in ga kojci vzeli za svojega. O začetkih. Poti do mladinske ekipe River Plata. Dojemanju nogometa v Latinski Ameriki in pri nas. Pritisku velikih tekem, ki to ni, ker so to zgolj trenutki,  za katere se živi. Mrzli Rusiji in vročih navijaških srcih. In še in še.

S pogovori o prihodnosti kluba nadaljujemo kmalu, brez skrbi.

ZAPISKI

THE DERBI, nebeški skok, preobrat, kakor želite. Kolektivni orgazem #2 pač.

INDEPENDIENTE IN RACING, rivala, katerih stadiona ležita en ob drugem

NAVIJAČI IN KOREOGRAFIJE RIVER PLATA

SUPERCLASICO: BOCA v RIVER

EPIZODA COPA 90 O ARGENTINSKEM VELEMOJSTRU KOREOGRAFIJ

V času med snemanjem in objavo te epizode je nogometni svet pretresla žalostna vest. Mnogo prezgodaj nas je zapustil zeleno-beli velikan, Marko Elsner. Celotni nogometni družini, še posebej pa svojcem iz edine prave slovenske nogometne dinastije, izrekamo iskreno sožalje ob izgubi, ki nas je vse prizadela. Marko, hvala za vse! Spominu na legendo bomo posvetili naslednje zasedanje.

Najdete nas na Facebooku, Twitterju in Instagramu. Stara zasedanja TD OFC najdete v vaši najljubši podkast aplikaciji, najsigre za Jabolčno, Googlovo ali katero tretjo in našem Simplecast domovanju. Veseli bomo dobrih ocen in tudi vprašanj v jabolčni aplikaciji, ki to trenutno edina podpira, še bolj pa če boste vest o obstoju podkasta posredovali še komu, ki bi ga ta kanil zanimati.

Predvsem pa hvala vsem vam, ki nas poslušate! 

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.