Festivus

Tokrat smo zasedali v prazničnem vzdušju (na štirih tajnih lokacijah kot zakon zapoveduje). Ozrli smo se na minulo polsezono, ki je bila v mnogočem ena najbolj čudaških v novejši zgodovini. Iz objektivnih razlogov (odpadle priprave zaradi karantene, povsem na novo sestavljena ekipa) Olimpija ni briljirala. Kljub temu je odigrala nekaj odličnih tekem (Mura in Maribor na primer) in na koncu pristala na drugem mestu, samo tri točke za rivalom, ki ga vodi vsemogočni in nezmotljivi superzvezdnik argentinsko-italijanske šole, ki je že v mehiški tretji ligi dokazal, kako vrhunski strateg je.

S pomočjo Optažabarja smo imeli pred seboj mnogo zanimivih statističnih posladkov, ki so nam na nek način pomagali razumeti bizarne dogodivščine Skenderjeve čete.

V kotičku za basket smo se čudili čudežnemu ozdravljenju zvezdašev in se spominjali Kinder jajčkov iz Bologne. Tudi hokejskega derbija smo se spomnili, čeprav ni bil ravno napet in izenačen.

Sicer pa vesel božič in srečno novo leto vsem našim poslušalkam in poslušalcem pa happy festivus vsem ljubiteljem Seinfelda!

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.