Groundhog Day*

*Svizčev dan

Frišno zbujeni iz zimskega sna se z natančnostjo mesarskega vajenca spravimo secirati klubske aktivnosti v zimskem prestopnem roku. Zima je bila, vsaj kar se Mandarićeve ere tiče, že kar pregovorno pestra. Ker pa predsedniku dodobra in dokončno pohaja (finančna) sapa, smo to zimo bogatejši še za okrepitev v pisarni – ekipi se je pridružil hrvaški manager leta in Milanov sorodnik ter sopriimenjak, Željko Mandarić. Uradne funkcije sicer še nima, a začel je kar obetavno, zakopal bojno sekiro z mediji, očitno pa ga tudi predsednik posluša in morda (ampak zares morda) se nam v prihodnje obeta manj cirkusantskega rogoviljenja. Za resnejšo oceno bo pod Tromostovjem moralo preteči še precej Ljubljanice, za začetek pa se z varne razdalje, da nas ne zapopade kakršnakoli evforija, od lanske zime za leto starejši in modrejši, lotimo prvega medijskega nastopa novega klubskega mecena.

Če povzamemo vse skupaj: Zamenjava na klopi? Kljukica. Promet z igralci, ki spominja na gnečo na železniški postaji? Kljukica. Vrnitev ljubljenca navijačev? Kljukica. Pretresi v pisarni? Kljukica. Smelih napovedi in leporečenja poln jerbas? Kljukica. Vnovičen zmeren optimizem s kančkom cinizma? Kljukica. Kot bi vse to nekje že videli. Večkrat. Budilka je odtulila svoje, ura je 7, dobrodošli v nadaljevanje tekmovalne sezone!

 

V hokeju in basketu naši Zmaji praktično nizajo le še zmage, zato so postali popolnoma nezanimivi in jim namenimo le pokroviteljskih nekaj minut. Hec, hec, super so, kapo dol, samo pred nadaljevanjem nogometne sezone je bil fokus na žogobrcarskem dogajanju. Vesti iz zemlje bodo prej nazaj, kot Cedevita Olimpija iz karantene (držte se, fantje!).

 

Hvala vsem, ki nas že in nas še boste podprli, super ste!

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.