Igor Evgen Bergant: “Normalno stanje je trpljenje”

Tokratni gost je v Ljubljani rojeni potomec prek severovzhodne meje (da, tiste s krofi in predori) preseljenih žabarjev. Tretja generacija Evgenov, (med drugim tudi) novinarjev, predvsem pa športnih entuziastov.

 Dandanes ga poznate kot obraz večerne dnevnoinformativne oddaje na nacionalki, tisti malce starejši pa se še kako živo spomnimo časov, ko se je ukvarjal s precej resnejšo branžo novinarstva – ko se je udejstvoval kot športni voditelj, komentator in urednik. Zase sicer pravi, da je razdvojen med Ljubljano in Mariborom, da pa navija za (vsaj po našem skromnem kolektivnem mnenju) napačen klub. 

A afiniteta do zeleno-belih je še kako očitna, čeravno ne tako izrazita, kot v mlajših letih, ko je za Bežigradom stiskal pesti za zeleno-bele in spremljal nogometne veščine nekdanjega sošolca, Stanislava “Sineta” Komočarja. 

Dame in gospodje, Igor Evgen Bergant!

Najdete nas na Uradni strani,  Facebooku, Twitterju in Instagramu. Stara zasedanja TD OFC najdete v vaši najljubši podkast aplikaciji, najsigre za Jabolčno, Googlovo , Spotify ali katero tretjo. Veseli bomo dobrih ocen in tudi vprašanj v jabolčni aplikaciji, ki to trenutno edina podpira, še bolj pa če boste vest o obstoju podkasta posredovali še komu, ki bi ga ta kanil zanimati

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.