In memoriam: Gospod Libero

Poleg pestre nogometne kariere pokojnega člana naše praktično edine (pravzaprav ene od dveh) nogometne dinastije, se po dolgem času zopet lotimo tudi aktualnega dogajanja v klubu. Vesti, takšnih in drugačnih, ne manjka, kar seveda pomeni, da tudi akrobatski podvigi znova ne izostanejo. Malce se nam stoži po časih karantene, ko je vladalo prav prijetno informacijsko zatišje.

Tudi pri ŽNK Olimpija ni miru, mikajo jih evropske kvalifikacije in se ne želijo sprijazniti, da bi se vanje uvrstile v trenutku prekinitve lige prvouvrščene Pomurke.

Premiki se dogajajo tudi v košarkarsko-vitaminski Cedevita Olimpiji, ki že gradi moštvo za prihodnjo sezono: v vrste zeleno-oranžnih se seli prvi strelec lige ABA, Kendrick Perry, spregovorimo tudi o evropski prihodnosti kluba.

HK SŽ Olimpija kljub najmanjšemu proračunu v družbi “svete trojice” ostaja zgled, klub, kateremu tudi pravilno komuniciranje z javnostjo ni tuje. In ne le, da podaljšujejo pogodbe z dosedanjimi igralci, temveč se v zmajevo gnezdo vračajo tudi nekateri povratniki. Za češnjo na torti se morda že v prihodnji sezoni obeta celo vrnitev v EBEL.

ZAPISKI

Gol Tonija Kurbosa po podaja Elsnerja

Estadio Marcelo Bielsa

Vohunske fotografije z Otočca

Članek o tekmi Barca – Metz

Izjava Tomislava Ivkoviča – “Seljački trener” 

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.