Kje so naše ladje?

Nogometni prestopni rok je zaključen, tako pri nas, kot tudi v razvitem svetu, zato seštejemo, delimo in seciramo Olimpijino udejstvovanje na tržnici.  Aja, pa končno zopet redno zasedamo v polni postavi!

Pogledamo tudi proti bodočnosti kluba, mladini, ki se kali v drugih klubih in se ozremo tudi po naših “ladjah”, torej nekdanjih igralcih Olimpije, ki brcajo okroglo usnje širom zemeljske oble (če je kdo tu skočil v luft in v naglem besu izgubil pokrivalo iz alu folije, lahko izpisnico iz človeške vrste dvigne na najbližji upravni enoti). Malce premeljemo tudi v času snemanja še aktualen milijonski prestop Enrika Ostrca v Shitty.

Lotimo se izjemnega, edinstvenega tekmovalnega sistema alpske hokejske lige, ki ga nikakor ne uspemo razvozlati v celoti (trenerju Polonci želimo hitro okrevanje po kolesarski poškodbi!), v skafandrih pokukamo v košarkarsko karanteno in še žensko nogometno garderobo, od koder nas žal hitro naženejo.

Če vam je naše delo všeč, nas lahko torej tudi finančno podprete prek naše (zaenkrat še čisto osnovne in uboge) spletne strani. Ves iztržek bo šel za delovanje društva, plačilo strežnika, storitev SimpleCasta, najprej povrnitev stroškov, ki smo jih imeli z opremo, kasneje pa tudi investicijo v kak nov kos tehnologije. Pa vse ostale dejavnosti, s katerimi se želimo ukvarjati, se razume, začenši s knjigo ob stoletnici kluba. HVALA iz srca vsem, ki ste nas že ali pa še boste podprli!

Najdete nas na Facebooku, Twitterju in Instagramu. Stara zasedanja TD OFC najdete v vaši najljubši podkast aplikaciji, najsigre za Jabolčno, Googlovo ali katero tretjo in našem Simplecast domovanju. Veseli bomo dobrih ocen in tudi vprašanj v jabolčni aplikaciji, ki to trenutno edina podpira, še bolj pa če boste vest o obstoju podkasta posredovali še komu, ki bi ga ta kanil zanimati.

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.