“Ko bi vedeli kaj ste zamudili”

Na jubilejnem 60. zasedanju Tajnega društva OFC se nam je pridružil športni novinar nogometnega portala Nogomania Miran Zore in z nami predebatiral El Diega, derbi in stanje slovenskega nogometa.

Glede na to, da je smrt Diega Armanda Maradone pretresla ves nogometni svet (z minuto molka so se mu poklonili tudi na naših igriščih) smo menili, da se spodobi da argentinskemu geniju tudi mi namenimo nekaj besed.

Diego Armando Maradona:

Glede derbija smo presenetljivo optimistični (to nam ni podobno), saj pri takšnih tekmah forma skorajda ne igra vloge. Nihče pa ne ve v kakšni formaciji in s katerimi igralci bo nastopila Olimpija.

Miran nam je razkril tudi svoj pogled na trenutno stanje v slovenskem nogometu, ki ni najbolj obetavno. Primerljive države v regiji nas gladko prehitevajo na področju marketinga, tv pravic in seveda kvalitete same igre. NZS pa kot pregovorni noj tišči glavo v pesek in s kljunčkom polnim kanapejčkov govori, da je vse v redu…

Če vam je naše delo všeč, nas lahko torej tudi finančno podprete na naši novi spletni strani.  Vsa sredstva bodo (in tudi že so) namenjena  za delovanje društva, plačilo strežnika, storitev SimpleCasta, najprej povrnitev stroškov, ki smo jih imeli z opremo, kasneje pa tudi investicijo v kak nov kos tehnologije. Pa vse ostale dejavnosti, s katerimi se želimo ukvarjati, se razume, začenši s knjigo ob stoletnici kluba. HVALA iz srca vsem, ki ste nas že ali pa še boste podprli!

Najdete nas na Facebooku, Twitterju in Instagramu. Stara zasedanja TD OFC najdete v vaši najljubši podkast aplikaciji, najsigre za Jabolčno, Googlovo , Spotify ali katero tretjo in našem Simplecast domovanju. Veseli bomo dobrih ocen in tudi vprašanj v jabolčni aplikaciji, ki to trenutno edina podpira, še bolj pa če boste vest o obstoju podkasta posredovali še komu, ki bi ga ta kanil zanimati

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.