Konec neke dobe?

Ko slovenskemu nogometnemu prostoru zavladajo kisle kumarice, se spodobi, da se malce ozremo po (kmalu?) končani eri Olimpijine zgodovine. Okrepljeni s še enim zeleno-belim po srcu, nekdanjim PR-ovcem ljubega nam kluba, Tilnom Trotovškom, se na ploh vržemo v to retrospektivo in zafilozofiramo o razumevanju športne institucije in še čem.

Poleg zgod in nezgod iz tega obdobja je vsak od prisotnih sestavil tudi naj enajsterico iz Mandarićeve ere. Vse podatke, imena in statistike je seveda priskrbel naš edini pokrovitelj, OptaŽabar (seveda ga lahko najdete na Facebooku, Twitterju in Instagramu). Naš izbor bomo objavili tudi na naših družabnoomrežnih kanalih, torej Facebooku, Twitterju in Instagramu. Seveda vas pozivamo, da nam na vseh kanalih sporočite tudi vašo naj postavo!

Ker Tilen podrobno spremlja tudi hokejsko dogajanje, se malce posvetimo tudi HK Olimpija.

Naslednjič retrospektivo nadaljujemo s spomini na dejanja in dogodke, ki so se nam v zadnjih letih najbolj vtisnili v spomin.

Še to: ker je nekomu izmed nas ljub klub iz angleške PL tako zanič, da ni več smešno (ok, še vedno je smešno), v tej epizodi ni šal na račun Tottenhama. 😛

Tilna lahko o čem povprašate na Twitterju, nas pa najdete na Facebooku, Twitterju in Instagramu! Stara zasedanja TD OFC najdete v vaši najljubši podkast aplikaciji in na Simplecast domovanju. Veseli bomo dobrih ocen v aplikacijah, zlasti tisti jabolčni, še bolj pa če boste vest o obstoju podkasta posredovali še komu, ki bi ga ta kanil zanimati. Hvala, ker nas poslušate!

VESTI IZ ZEMLJE

TELETEKST

 • Cedevita Olimpija
  • Eurocup: sreda, 18. 12. Ob 18:30 v Stožicah proti Joventut
  • ABA liga: sobota, 21. 12. Ob 17:00 v Tivoliju proti Mega Bemax
 • HK SŽ Olimpija
  • AHL: torek, 17. 12. Ob 16:00 proti EC KAC II v Celovcu
  • AHL: petek, 20. 12. Ob 19:00 proti Jesenicam na Jesenicah
  • AHL: sobota, 21. 12. Ob 19:30 proti Asiagu v Tivoliju

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.