Literarni nokturno z Aljošo Harlamovim

Fuzbal in kultura, pravzaprav fuzbal in sploh kakršnakoli cerebralna aktivnost na Slovenskem ne gresta skupaj, vsaj tako pravi ljudsko izročilo. Da gre zgolj za zlonamerno propagando na duhu ubogih doženemo skupaj z eminentnim gostom. Ki je Štajerc! Pa Miha je tokrat v vlogi Sandija Čolnika.

Prav ste prebrali, gostimo tretjino podkasta O.B.O.D., asimiliranega Žabarja, literata, literarnega kritika in urednika Cankarjeve založbe, Aljošo Harlamova. Da je “naš” smo pogruntali na Twitterju (da, občasno to družabno omrežje le ni zgolj greznica, ampak človek celo kaj novega izve, le kdo bi si mislil?), kjer vsaj tako srčno, a še bistveno bolj artikulirano komentira dogajanje v ljubem nam klubu. Kako rojeni Ptujčan, ki je mladost preživljal ob žogobrcarskih mahinacijah Drave in bližnjega Aluminija, pristane med zeleno-belimi? Kaj sploh je fuzbal? Zakaj ga Borges ni maral in zakaj so ga nekateri literati naravnost oboževali oboževali? Vse živo obdelamo, za konec pa napovemo tudi razplet zadnjega kroga, derbija za naslov prvaka!

Aja, da ne pozabimo: Anžetu Tomiću, podkast sultanu, ki je tudi nam pomagal pri prvih korakih, želimo, da si uspešno napolni baterije in se vrne še boljši in še močnejši. Pa da končno začne spremljat fuzbal!

Če vam je naše delo všeč, nas lahko tudi finančno podprete. Prek naše (zaenkrat še čisto osnovne in uboge) spletne strani. Ves iztržek bo šel za delovanje društva, plačilo strežnika, storitev SimpleCasta, najprej povrnitev stroškov, ki smo jih imeli z opremo, kasneje pa tudi investicijo v kak nov kos tehnologije. Pa vse ostale dejavnosti, s katerimi se želimo ukvarjati, se razume, začenši s knjigo ob stoletnici kluba. HVALA iz srca vsem, ki ste nas že ali pa še boste podprli!

Najdete nas na Facebooku, Twitterju in Instagramu. Stara zasedanja TD OFC najdete v vaši najljubši podkast aplikaciji, najsigre za Jabolčno, Googlovo ali katero tretjo in našem Simplecast domovanju. Veseli bomo dobrih ocen in tudi vprašanj v jabolčni aplikaciji, ki to trenutno edina podpira, še bolj pa če boste vest o obstoju podkasta posredovali še komu, ki bi ga ta kanil zanimati.

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.