Manifest

V najnovejši epizodi smo (na daljavo) gostili dva stara znanca Boštjana Videmška in Žigo X Gombača, ki bosta z nami sodelovala pri projektu spletne strani.

Po novem smo dosegljivi na spletnem naslovu ENOTNOST

V rahlo kaotičnem slogu smo predstavili kako si predstavljamo to stran in potem odtavali v vse možne smeri od nostalgije za starimi časi do pogledov v (svetlo) prihodnost. Vsekakor se nam zdi, da je mogoče o našem nogometu razmišljati in pisati globlje in bolje kot je to sicer v navadi.

Če vam je naše delo všeč, nas lahko torej tudi finančno podprete na naši novi spletni strani.  Ves iztržek bo šel za delovanje društva, plačilo strežnika, storitev SimpleCasta, najprej povrnitev stroškov, ki smo jih imeli z opremo, kasneje pa tudi investicijo v kak nov kos tehnologije. Pa vse ostale dejavnosti, s katerimi se želimo ukvarjati, se razume, začenši s knjigo ob stoletnici kluba. HVALA iz srca vsem, ki ste nas že ali pa še boste podprli!

Najdete nas na Facebooku, Twitterju in Instagramu. Stara zasedanja TD OFC najdete v vaši najljubši podkast aplikaciji, najsigre za Jabolčno, Googlovo ali katero tretjo in našem Simplecast domovanju. Veseli bomo dobrih ocen in tudi vprašanj v jabolčni aplikaciji, ki to trenutno edina podpira, še bolj pa če boste vest o obstoju podkasta posredovali še komu, ki bi ga ta kanil zanimati.

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.