Mate čaj?

Na doslej najdaljše gostovanje smo se odpravili v najpopolnejši možni zasedbi, spakirali smo OptaŽabarja in se podali na pot. Ta nas je zanesla na Primorsko, a ne v najbolj nogometni kraj v Matkurji, Šempeter pri Gorici, od koder sicer prihaja Aris, temveč smo zavili proti severu in se podali v dolino reke Soče. Il capitano nas je pričakal v idiličnem Kobaridu, kjer te dni pridno trenira in nabira moči za prihodnjo sezono. Po dokončni odpovedi oziroma prestavitvi tajske lige, sta se z dekletom odločila, da se vrneta v domovino in vsled omrtvičene turistične sezone bivata v hiši v Kobaridu, ki jo sicer oddajata turistom. A smo že omenili kako čudovito je Posočje? Smo? Nič ne de, bomo še vsaj enkrat 🙂

Najmlajši kapetan v zgodovini novogoriškega (upamo, da kmalu spet) prvoligaša. To vlogo mu je zaupal legendarni Miran Srebrnič, ki je v njem kljub mladosti prepoznal kapetanski material, ter ga, kot se za mentorja spodobi, tudi usmerjal in svetoval v zvezi s kapetanskimi zadolžitvami. V zeleno-belem dresu je, kot smo že omenili, zbral okroglih 150 nastopov in doživel vse, kar nogometašu Olimpija lahko ponudi. Menjave lastnikov, trenerjev, vzponi, padci, kante, vloga prevajalca, zeleno-beli kapetanski trak, vihtenje kuhalnice, mate čaj, Messi, … ma ni da ni!

Nekaj nekdanjih soigralcev pri Olimpiji smo poprosili, da Arisu zastavijo vprašanja, na katera je tudi rade volje odgovoril, prav tako se je izkazal tudi v OptaŽabarjevem mini kvizu. 

Pogovarjali smo se ob domačih šalaminih, sirih in vrhunski rujni kapljici. Aris, še enkrat najlepša hvala za povabilo in gostoljubnost, imeli smo se res fantastično! Se vidimo, če ne prej, pa na Tajskem 🙂

Najdete nas na Facebooku, Twitterju in Instagramu. Stara zasedanja TD OFC najdete v vaši najljubši podkast aplikaciji, najsigre za Jabolčno, Googlovo ali katero tretjo in našem Simplecast domovanju. Veseli bomo dobrih ocen in tudi vprašanj v jabolčni aplikaciji, ki to trenutno edina podpira, še bolj pa če boste vest o obstoju podkasta posredovali še komu, ki bi ga ta kanil zanimati.

Predvsem pa hvala vsem vam, ki nas poslušate! 

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.