Mitološka bitja

Jubilejno 30. epizodo podkasta smo skoraj v celoti posvetili izjavi Milana Mandarića, da v naslednji sezoni ne bo več predsednik NK Olimpije. Izrazili smo določeno skepso ali bo temu res tako, saj nas je naš veliki vodja že navadil na dejstvo, da si zna zelo hitro premisliti. Kljub temu pa smo to vzeli kot iztočnico za pogovor o temu kaj sledi, kaj čaka Olimpijo v ne tako daljni bodočnosti in na kakšen način bi se klub moral organizirati v post-apokaliptičnem, post-koronavirusnem, post-mandarićevskem svetu.

Boj za dušo Olimpije se je morda že začel. Zato bi radi odprli javno debato o prihodnjem ustroju kluba, da bi se morda lahko preprečil neizogibni menedžersko-mešetarski prevzem ali ponoven zdrs v amaterizem. Ali prestolnica Slovenije res ni sposobna vzdrževati kolikor toliko zdravega profesionalnega nogometnega kluba? 

3 statistične sladice za 30ko, hvala OptaŽabar

Čestitke podkastu Ofsajd za 200 epizod!

Nasvet za karantensko gledanje – The Last Dance   (Netflix)  

Najdete nas na Facebooku, Twitterju in Instagramu. Stara zasedanja TD OFC najdete v vaši najljubši podkast aplikaciji, najsigre za Jabolčno, Googlovo ali katero tretjo in našem Simplecast domovanju. Veseli bomo dobrih ocen in tudi vprašanj v jabolčni aplikaciji, ki to trenutno edina podpira, še bolj pa če boste vest o obstoju podkasta posredovali še komu, ki bi ga ta kanil zanimati.

Predvsem pa hvala vsem vam, ki nas poslušate! 

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.