Na mladih svet stoji

Na nejubilejnem 59. zasedanju smo se tudi pri TDOFC (po presvitlem zgledu naših politikov) spet šli nepotizem. Naš gost je bil (že drugič) športni direktor NK Brinje in komentator Sportkluba Tine Zupan.

Vendar je naš nepotizem (za razliko od političnega) nekoliko bolj upravičen, saj je Tine izvrsten poznavalec razmer v našem mladinskem nogometu in je kot tak najbolj primeren, da nam pojasni zakaj so Mandaričeve izjave za javnost o odličnem delu z mladimi tako absurdne.

S Tinetom smo se dotaknili tudi skavtinga (v mladinskih in članskih kategorijah) in izvedeli kako se to počne v nekaterih uglednih tujih klubih, na primer Sevilli, Ajaxu in Brentfordu.

Nasvet za branje :

Nasvet za gledanje  

Kaj pa konkurenčne nogometne šole v Sloveniji? Sta Bravo in Domžale res tako dobra pri proizvajanju igralcev, ali gre le za agresivno novačenje otrok, ki so jih izbrusili drugi klubi?

Skratka, vse kar ste hoteli vedeti o mladinskem nogometu, pa ste se bali vprašati!

Če vam je naše delo všeč, nas lahko torej tudi finančno podprete na naši novi spletni strani.  Vsa sredstva bodo (in tudi že so) namenjena  za delovanje društva, plačilo strežnika, storitev SimpleCasta, najprej povrnitev stroškov, ki smo jih imeli z opremo, kasneje pa tudi investicijo v kak nov kos tehnologije. Pa vse ostale dejavnosti, s katerimi se želimo ukvarjati, se razume, začenši s knjigo ob stoletnici kluba. HVALA iz srca vsem, ki ste nas že ali pa še boste podprli!

Najdete nas na Facebooku, Twitterju in Instagramu. Stara zasedanja TD OFC najdete v vaši najljubši podkast aplikaciji, najsigre za Jabolčno, Googlovo , Spotify ali katero tretjo in našem Simplecast domovanju. Veseli bomo dobrih ocen in tudi vprašanj v jabolčni aplikaciji, ki to trenutno edina podpira, še bolj pa če boste vest o obstoju podkasta posredovali še komu, ki bi ga ta kanil zanimati.

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.