Odprava zelenega zmaja

Tale epizoda je pravzaprav potopisno predavanje z zgod in nezgod polnega romanja po korejskem polotoku. Začnemo pri ideji, obilici iznajdljivosti in predvsem neomajni odločnosti, s pomočjo katere so GD speljali ta projekt – kako stodvajsetglavo množico spraviti na drugi konec sveta (in tudi kako jo, sploh z vso dodatno prtljago, ob kateri bi dandanes cariniki zagnali vik in krik, spraviti nazaj domov). Vsako mesto, ki so ga obiskali, je prineslo spoznavanje novih kultur, hrane, ki je vsaj naša gosta nimata ravno v najlepšem spominu, gostoljubnih in malo manj gostoljubnih domačinov. Predvsem pa gre za celoto, ki bi si zaslužila mesto med svetovnimi klasiki. V žanru komedije s kančkom tragedije (spomnimo se pregovorno slovenskega trenutka, ko je bilo dokončno, nepreklicno konec ljubezni med selektorjem in najboljšim igralcem reprezentance), se razume.

Če vam je naše delo všeč, nas lahko tudi finančno podprete. Prek naše (zaenkrat še čisto osnovne in uboge) spletne strani ali z namenskim gumbom na SimpleCastu. Ves iztržek bo šel za delovanje društva, plačilo strežnika, storitev SimpleCasta, najprej povrnitev stroškov, ki smo jih imeli z opremo, kasneje pa tudi investicijo v kak nov kos tehnologije. Pa vse ostale dejavnosti, s katerimi se želimo ukvarjati, se razume, začenši s knjigo ob stoletnici kluba.

Najdete nas na Facebooku, Twitterju in Instagramu. Stara zasedanja TD OFC najdete v vaši najljubši podkast aplikaciji, najsigre za Jabolčno, Googlovo ali katero tretjo in našem Simplecast domovanju. Veseli bomo dobrih ocen in tudi vprašanj v jabolčni aplikaciji, ki to trenutno edina podpira, še bolj pa če boste vest o obstoju podkasta posredovali še komu, ki bi ga ta kanil zanimati.

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.