Prihodnost ni napisana 1

Kak klub si sploh želimo? Kje so priložnosti, kje pasti?  Kako in za kakšno ceno lahko pridemo do organizacije, na katero bomo ponosni in ki bo postala to, kar si vsi skupaj želimo – pomemben gradnik mestne in nenazadnje državne identitete, zgled in stičišče vseh nas. Klub, na katerega bomo lahko končno polnopravno ponosni, ki bo deloval transparentno in mu bomo lahko zaupali, ter bo strah, da nas še 36. popelje žejne čez vodo, odveč. Smo za dosego teh ciljev pripravljeni vsaj za nekaj časa zavestno žrtvovati tudi imperativ rezultata in zraven spadajočih kant, za katere smo sicer mnenja, da bolj kot s strani navijačev izhajajo iz napačnih predstav “sugar daddyjev” in odločevalcev? Najprej trdni temelji, uspehi pa naj pridejo kot posledica kakovostnega in načrtnega dela!

Prisluhnite nam v prvi malce drugačni epizodi, kjer lahko slišite mnenja in razmišljanja tudi drugih pristašev Olimpije, ne le standardnih članov TDOFC.

Kaj pa vi mislite? Povejte nam na naših kanalih:

Najdete nas na Facebooku, Twitterju in Instagramu. Stara zasedanja TD OFC najdete v vaši najljubši podkast aplikaciji, najsigre za Jabolčno, Googlovo ali katero tretjo in našem Simplecast domovanju. Veseli bomo dobrih ocen in tudi vprašanj v jabolčni aplikaciji, ki to trenutno edina podpira, še bolj pa če boste vest o obstoju podkasta posredovali še komu, ki bi ga ta kanil zanimati.

Predvsem pa hvala vsem vam, ki nas poslušate! 

 

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.