Prihodnost ni napisana 2

Malce so se nam tresli glasovi, a nas je zdaj že uradno nekdanji nogometaš, danes pa predvsem mož in oče, ki ga še vedno vleče nazaj v nogomet, v kakršnikoli obliki že (med drugim je to, da mu tudi mesto strokovnega gosta v studiu ni tuje, dokazal, ko je Olimpija gostovala v Celju), hitro pomiril in debata je stekla.

Spregovorili smo o dogajanju v času, ko je še igral za Olimpijo, primerjali situacijo s poljskim velikanom Wislo, kjer je Boban igral, klub pa se je znašel tik pred propadom, ter ga pobarali o ključnih elementih neke zdrave Olimpije, neizkoriščenemu potencialu, ki ga ta vsekakor ima  in še marsičem.

Sicer smo tudi v to epizodo želeli umestiti dva sogovornika, ampak je debata z Jovanom Bobanom (prosto po Urbanu Laurenčiču) preprosto stekla. Nekje na sredini smo že hoteli na silo zaključiti (ta cringe trenutek smo deloma pustili noter, ker pač ja), pa … ne gre to tako, se niti ne spodobi! Vsekakor smo se dogovorili, da se znova srečamo in ko bo stanje to dopuščalo, posnamemo še eno “tapravo”, vseobsegajočo epizodo. Tako, kot se spodobi – v živo in ob pivu!

Najdete nas na Facebooku, Twitterju in Instagramu. Stara zasedanja TD OFC najdete v vaši najljubši podkast aplikaciji, najsigre za Jabolčno, Googlovo ali katero tretjo in našem Simplecast domovanju. Veseli bomo dobrih ocen in tudi vprašanj v jabolčni aplikaciji, ki to trenutno edina podpira, še bolj pa če boste vest o obstoju podkasta posredovali še komu, ki bi ga ta kanil zanimati.

Predvsem pa hvala vsem vam, ki nas poslušate! 

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.