Prihodnost ni napisana 3

Tokrat smo prisluhnili mnenju iz vrst pristašev kluba, konkretneje Fužincu, čigar strokovno oko in ostra disciplina skrbita za to, da so koreografije jebene in takisto grafiti s klubsko tematiko, ki v zadnjih letih počasi, a vztrajno rastejo po mestu in okolici. Skupaj s preostalimi Ljudmi (s katerimi tudi sicer že leta ustvarja pod širši javnosti znanim, hja, brandom, jbg, kaj moremo, če ste jaki, ZEK CREW) je tudi sokriv za fantastično nostalgičen izgled klubske trgovine v Šiški. O preteklosti, sedanjosti in prihodnosti pa nam je povedal marsikaj zanimivega.

Sicer pa dec ustvarja in to vrhunsko (ko ma cajt in ko se mu da, se razume!). Nazadnje je prenovil podobo našega OptaŽabarja. Aja, pa o tipografskih rešitvah na dresih in njih oblikovanju nasploh pa se bomo zagotovo še pogovarjali ob priliki! 🙂

Kaj pa vi mislite? Povejte nam na naših kanalih:

Najdete nas na Facebooku, Twitterju in Instagramu. Stara zasedanja TD OFC najdete v vaši najljubši podkast aplikaciji, najsigre za Jabolčno, Googlovo ali katero tretjo in našem Simplecast domovanju. Veseli bomo dobrih ocen in tudi vprašanj v jabolčni aplikaciji, ki to trenutno edina podpira, še bolj pa če boste vest o obstoju podkasta posredovali še komu, ki bi ga ta kanil zanimati.

Predvsem pa hvala vsem vam, ki nas poslušate! 

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.