S02 E01: (po zadnjih dogodkih popolnoma irelevanten) sizn privju

Za silo smo se spočili in skočili direkt nazaj v aktualno dogajanje. Olimpijino udejstvovanje na nogometni tržnici je bilo in ostaja pestro, prvenstvo pa je bilo v času snemanja oddaljeno zgolj par dni in … ni nam kazalo ravno najbolje.

Izgleda pa zato toliko bolje že dorečena postava KK Cedevita Olimpije! Pa v hokeju tudi še niso čisto ziher v kateri ligi bodo nastopali! Karkoli, da odvrnemo pozornost od nogometnega dogajanja! 😀

Če vam je naše delo všeč, nas lahko torej tudi finančno podprete prek naše (zaenkrat še čisto osnovne in uboge) spletne strani. Ves iztržek bo šel za delovanje društva, plačilo strežnika, storitev SimpleCasta, najprej povrnitev stroškov, ki smo jih imeli z opremo, kasneje pa tudi investicijo v kak nov kos tehnologije. Pa vse ostale dejavnosti, s katerimi se želimo ukvarjati, se razume, začenši s knjigo ob stoletnici kluba. HVALA iz srca vsem, ki ste nas že ali pa še boste podprli!

Najdete nas na Facebooku, Twitterju in Instagramu. Stara zasedanja TD OFC najdete v vaši najljubši podkast aplikaciji, najsigre za Jabolčno, Googlovo ali katero tretjo in našem Simplecast domovanju. Veseli bomo dobrih ocen in tudi vprašanj v jabolčni aplikaciji, ki to trenutno edina podpira, še bolj pa če boste vest o obstoju podkasta posredovali še komu, ki bi ga ta kanil zanimati.

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.