Samopromocija

Kljub temu, da smo se odločili, da to epizodo namenimo preletu dosedanjega dela in obelodanjenju vsaj dela načrtov za prihodnost, nismo mogli mimo razmajane kolibe, ki je naš omiljeni klub. 

Če smo čisto odkriti je na koncu izpadlo, kot da smo posneli med dva dolgometražna hejt kotička vsega, kar se nam zdi narobe, stisnjen blok topšop oglasnega zdriza. 

Vseeno, ne prodajamo vam bugi rib, čudežnih prehranskih dodatkov in plastično-kovinskih skulptur, ki najbolje od vsega predvsem nabirajo prah, temveč vsebine, za katere neskromno menimo, da so res vredne branja.

Knjiga bo. Merch tudi. Kmalu. Če nam na glas poveste, da bi ga radi imeli, morda celo še prej, kot nam uspe premaknit naše lene riti. Če pokličete v naslednje pol ure, pa … ne, tako daleč vendarle ne bomo šli. Nimamo sredstev, da bi najeli Napota in naša ciljna publika vendarle ni 80+.

Najdete nas na Uradni strani,  Facebooku, Twitterju in Instagramu. Stara zasedanja TD OFC najdete v vaši najljubši podkast aplikaciji, najsigre za Jabolčno, Googlovo , Spotify ali katero tretjo. Veseli bomo dobrih ocen in tudi vprašanj v jabolčni aplikaciji, ki to trenutno edina podpira, še bolj pa če boste vest o obstoju podkasta posredovali še komu, ki bi ga ta kanil zanimati

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.