Skavting

Tokrat smo (spet na daljavo) paberkovali o odprtem pismu našega predsednika (ki mu mimogrede brez ironije in heca želimo čimprejšnje okrevanje) o pomlajevanju moštva in svetli prihodnosti. Žal poznavalci realnega stanja v naši mladinski šoli ne delijo njegovega navdušenja. Je na primer Sebastjan Cimirotič res primeren za zahtevno delo treniranja najstnikov? Tovrstno delo ponavadi zahteva določeno pedagoško znanje in strokovnost …Kdo sploh so skavti v klubu ?  

Ugibamo tudi zakaj Samardžič in Andrejašič pri NZS nista zavedena kot igralca s profi pogodbo pri Olimpiji in zakaj se je na skupinski fotografiji pojavil Jurij Španja, ki naj bi mu že pred časom potekla pogodba.

 V košarki slavna zmaga nad Francozi. Pa Filipovski v Partizanu!  

Sicer pa pazite nase in ostanite zdravi! Pa obljubljamo da bo spletna stran vsak čas na red … Samo što nije …

Če vam je naše delo všeč, nas lahko torej tudi finančno podprete na naši novi spletni strani.  Ves iztržek bo šel za delovanje društva, plačilo strežnika, storitev SimpleCasta, najprej povrnitev stroškov, ki smo jih imeli z opremo, kasneje pa tudi investicijo v kak nov kos tehnologije. Pa vse ostale dejavnosti, s katerimi se želimo ukvarjati, se razume, začenši s knjigo ob stoletnici kluba. HVALA iz srca vsem, ki ste nas že ali pa še boste podprli!

Najdete nas na Facebooku, Twitterju in Instagramu. Stara zasedanja TD OFC najdete v vaši najljubši podkast aplikaciji, najsigre za Jabolčno, Googlovo , Spotify ali katero tretjo in našem Simplecast domovanju. Veseli bomo dobrih ocen in tudi vprašanj v jabolčni aplikaciji, ki to trenutno edina podpira, še bolj pa če boste vest o obstoju podkasta posredovali še komu, ki bi ga ta kanil zanimati.

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.