Slovo legende, derbi in veliko basketa!

Spomnimo se slovenske nogometne legende, Ivana Toplaka, ki nas je zapustil pred dnevi. Njegov doprinos k prečudoviti igri pri nas je izjemen in presega klasično rivalsko delitev med Ljubljano in Mariborom, več pa pove naša živa enciklopedija Miha.

Napovemo večni derbi, nato pa se z gostom, Tilnom, polovico dinamičnega dua, ki ustvarja podkast Blokada, lotimo košarkarsko-gostilniške debate. Ne le o prihodnji sezoni Cedevite Olimpije in sanjarjenju o tem, kaj bi lahko bilo, če …, dogajanju v ABA-ligaših, seveda ne moremo niti mimo spektakularne vrnitve gospodarja evropske košarke, Željka Obradovića v Partizan. Strnemo čisto frišne vtise po fantastičnem olimpijskem debiju naše reprezentance, kjer po našem mnenju (za razliko od kake medijsko bolj izpostavljene osebe ali več njih) ni blestel le verjetno najboljši košarkar na planetu in legitimni naslednik Dražena, eden in edini Luka Dončić, temveč celotna klapa, znotraj katere vsak ve kaj je njegova zadolžitev.

Blokado najdete na vseh podkast platformah, trenutno je v teku serija Ofsizn, kjer je govora o okrepitvah in sploh vsem, kar se dogaja med premorom, ko srbečih prstov čakamo na pričetek nove sezone, zatorej prisrčno vabljeni k poslušanju naše bratske poddaje!

Povezave:

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.