Sonda

Na 65. zasedanju se nam je pridružil bivši sekretar/direktor Olimpije Sanel Konjevič zvani Sonda, ki je dandanes trener tretjeligaša iz Grosuplja in skavt uglednega angleškega drugoligaša Brentford.

Sonda je z nami obujal spomine na čase, ko sta poskušala z Miletom Ačimovičem z malo denarja Olimpijo dvigniti na višjo raven.  

Pohvalil je tudi svojega prijatelja Gorana Stankoviča, ki bi bil po njegovem mnenju idealna dolgoročna izbira za klop Olimpije, v trenutni situaciji pa bo to težko izvedljivo. Sonda je delil z nami tudi mnoge zanimivosti o tem, kako pri Brentfordu poteka skavtiranje igralcev in kaj od tega bi bilo uporabno tudi v slovenskem prostoru.

Skratka, še en super gost, ki vam bo popestril te turobne koronske dni, ko vsi čepimo doma, le igralci Olimpije vztrajno odhajajo …

Najdete nas na Facebooku, Twitterju in Instagramu in na naši novi spletni strani. Stara zasedanja TD OFC najdete v vaši najljubši podkast aplikaciji, najsigre za Jabolčno, Googlovo , Spotify ali katero tretjo in našem Simplecast domovanju. Veseli bomo dobrih ocen in tudi vprašanj v jabolčni aplikaciji, ki to trenutno edina podpira, še bolj pa če boste vest o obstoju podkasta posredovali še komu, ki bi ga ta kanil zanimati

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.