Šov program

Najprej smo mislili, da bomo s Perčijem, ki se nam je pridružil že drugič, oddelali en orenk nogometni hejt kotiček, pa se je razvila kar obširna in prijetna debata o vsem živem. Občasno celo o Olimpiji!

Z najjačim dizajnerjem med navijači in najjačim navijačem med dizajnerji smo secirali vse živo, od reprezentančnega dogajanja, stanja lige, kluba, spominov na navijaške začetke, nepozabno evroligo v mali dvorani Hale, kdo v nogometnem svetu dela dobro in po komu bi se morali zgledovati. O dizajnu spregovorimo točno nič, zagotovo pa smo zasadili seme za najmanj še en, bolj navijaško obarvan spin-off. Uživajte v šov programu!

Če vam je naše delo všeč, nas lahko torej tudi finančno podprete prek naše (zaenkrat še čisto osnovne in uboge) spletne strani. Ves iztržek bo šel za delovanje društva, plačilo strežnika, storitev SimpleCasta, najprej povrnitev stroškov, ki smo jih imeli z opremo, kasneje pa tudi investicijo v kak nov kos tehnologije. Pa vse ostale dejavnosti, s katerimi se želimo ukvarjati, se razume, začenši s knjigo ob stoletnici kluba. HVALA iz srca vsem, ki ste nas že ali pa še boste podprli!

Najdete nas na Facebooku, Twitterju in Instagramu. Stara zasedanja TD OFC najdete v vaši najljubši podkast aplikaciji, najsigre za Jabolčno, Googlovo ali katero tretjo in našem Simplecast domovanju. Veseli bomo dobrih ocen in tudi vprašanj v jabolčni aplikaciji, ki to trenutno edina podpira, še bolj pa če boste vest o obstoju podkasta posredovali še komu, ki bi ga ta kanil zanimati.

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.