Spričevalo

Šole, eee, sezone je konec in prav je, da se, preden skočimo na kratek oddih, ozremo po dogajanju v preteklih dobrih dvanajstih mesecih, ter izpostavimo kar je najbolj “štimalo” in seveda ne pozabimo na vse tisto, kar ni. Je Olimpija izdelala razred?

Žal ne moremo mimo nove “izjave za javnost”, ki se sicer sama po sebi bere čisto fino, a … poslušajte epizodo in izvedeli boste.

Pa moledujemo vas za prispevke, vile z baze … , khm, testni odtisi knjige se ne bodo sami kupili.

Če vam je naše delo všeč, nas lahko torej tudi finančno podprete prek naše (zaenkrat še čisto osnovne in uboge) spletne strani. Ves iztržek bo šel za delovanje društva, plačilo strežnika, storitev SimpleCasta, najprej povrnitev stroškov, ki smo jih imeli z opremo, kasneje pa tudi investicijo v kak nov kos tehnologije. Pa vse ostale dejavnosti, s katerimi se želimo ukvarjati, se razume, začenši s knjigo ob stoletnici kluba. HVALA iz srca vsem, ki ste nas že ali pa še boste podprli!

Najdete nas na Facebooku, Twitterju in Instagramu. Stara zasedanja TD OFC najdete v vaši najljubši podkast aplikaciji, najsigre za Jabolčno, Googlovo ali katero tretjo in našem Simplecast domovanju. Veseli bomo dobrih ocen in tudi vprašanj v jabolčni aplikaciji, ki to trenutno edina podpira, še bolj pa če boste vest o obstoju podkasta posredovali še komu, ki bi ga ta kanil zanimati.

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.