Tour de Olimpija

Poln jerbas vesti se je zgodil v svetu Olimpije in mi se čutimo poklicane, da dogajanje pokomentiramo z našega kavčselektorskega piedestala.

V fuzbalu je pestro, igralski mozaik se dopolnjuje in reprezentančni premor je prišel kot naročen za uigravanje, ker po zaenkrat videnem nas čaka persenov polna jesen. Pa klub ima aplikacijo! Več o njej in predvsem postopku namestitve povemo v epizodi.

Ozremo se še po ostalih glavnih Olimpijah, kjer prav tako ne stojijo križem rok: Cedevita Olimpija se pripravlja na (sicer še negotov) pričetek sezone, ravno so se vrnili iz Nemčije, kjer so  se dobro zoperstavili dvema močnima nasprotnikoma zvenečih imen, prav tako na pripravljalnih tekmah moči merijo tudi pri HK SŽ Olimpija. Žogobrcarskim dekletom pa v boju za naslov že po uvodnih nekaj krogih ne kaže ravno najbolje.

Sicer pa tega itak noben ne bere. Če to ne drži, nam javite na Facebooku ali Twitterju 🙂

 

Če vam je naše delo všeč, nas lahko torej tudi finančno podprete prek naše (zaenkrat še čisto osnovne in uboge) spletne strani. Ves iztržek bo šel za delovanje društva, plačilo strežnika, storitev SimpleCasta, najprej povrnitev stroškov, ki smo jih imeli z opremo, kasneje pa tudi investicijo v kak nov kos tehnologije. Pa vse ostale dejavnosti, s katerimi se želimo ukvarjati, se razume, začenši s knjigo ob stoletnici kluba. HVALA iz srca vsem, ki ste nas že ali pa še boste podprli!

Najdete nas na Facebooku, Twitterju in Instagramu. Stara zasedanja TD OFC najdete v vaši najljubši podkast aplikaciji, najsigre za Jabolčno, Googlovo ali katero tretjo in našem Simplecast domovanju. Veseli bomo dobrih ocen in tudi vprašanj v jabolčni aplikaciji, ki to trenutno edina podpira, še bolj pa če boste vest o obstoju podkasta posredovali še komu, ki bi ga ta kanil zanimati.

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.