Velik klub

Tako je to in nič drugače, vsem aktualnim tegobam navkljub, kar ugotavljamo s povratnikom za našim virtualnim omizjem, Luko Jesihom.

Svetovni popotnik je, tako, kot vsi, v letošnjem letu ostal prikovan na Zemljo in v teh časih pogovor o nogometu človeku res zapaše kot prvi požirek ledeno hladnega piva. Tudi zbirka Zelenega muzeja je vmes, odkar smo se prvič podružili, doživela precej dopolnitev, za kar gre zasluga tudi vam, drage poslušalke in poslušalci, saj ste se na našo skupno prošnjo, da Luki posredujete kako vstopnico, ki mu še manjka, res pohvalno odzvali. Še en dokaz česa je zmožna ta skupnost, če le stopi skupaj. Hvala vam!

Beseda teče o tegobah spremljanja nogometa v času korone, ki nam, odvisnikom resnično manjka. Odsotnost druženja okrog te večne neznanke (prosto po Marjano Rožancu) nekako kompenziramo z drugimi stvarmi, a hkrati se ne bojimo sanjati o časih, ko bo vsa ta norija mimo. Kam vse se bomo namenili, kaj vse bomo skupaj ušpičili … komaj čakamo!

 

Če vam je naše delo všeč, nas lahko torej tudi finančno podprete na naši novi spletni strani.  Vsa sredstva bodo (in tudi že so) namenjena  za delovanje društva, plačilo strežnika, storitev SimpleCasta, najprej povrnitev stroškov, ki smo jih imeli z opremo, kasneje pa tudi investicijo v kak nov kos tehnologije. Pa vse ostale dejavnosti, s katerimi se želimo ukvarjati, se razume, začenši s knjigo ob stoletnici kluba. HVALA iz srca vsem, ki ste nas že ali pa še boste podprli!

Najdete nas na Facebooku, Twitterju in Instagramu. Stara zasedanja TD OFC najdete v vaši najljubši podkast aplikaciji, najsigre za Jabolčno, Googlovo , Spotify ali katero tretjo in našem Simplecast domovanju. Veseli bomo dobrih ocen in tudi vprašanj v jabolčni aplikaciji, ki to trenutno edina podpira, še bolj pa če boste vest o obstoju podkasta posredovali še komu, ki bi ga ta kanil zanimati.

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.