Zeleni nomad

Začnemo na začetku, pri prvih nogometnih korakih na Rudniku, prvem srečanju z Olimpijo, za katerega je pravzaprav kriv še eden od likov z zelenim srcem (za koga gre in kakšna anekdota je s tem povezana izveste v epizodi). Dejanova nogometna pot je resnično pestra in prav vsaka od številnih, točneje sedemnajstih postaj v njegovi karieri prinaša kup res zanimivih anekdot. Srčno upamo, da jih nekoč res uzremo tudi v knjižni obliki.

Morda se je glede Dejana najbolje izrazil nekdanji klubski fotograf, ki je dejal, da je “najprej ljudina, šele potem igračina”. Zagotovo bi temu lahko prikimal tudi kdo od številnih zeleno-belih prijateljev, nekdanjih soigralcev, s katerimi se še dandanes redno druži. Ob tej priliki moramo pozdravit Rujketa in Božota, ki sta ga klicala med snemanjem 😀

Mi smo uživali in ne dvomimo, da boste tudi vi!

 

NEKAJ UTRINKOV Z DEJANOVE NOGOMETNE POTI

PRVA REGISTRACIJA – NK KRIM

DJERMA KOT KADET OLIMPIJE

SLAVIJA – AALBORG

LITEX

KAZAKSTAN – pozor, v tej majici je prišel na podpis pogodbe!

OMAN

 

Če vam je naše delo všeč, nas lahko tudi finančno podprete. Prek naše (zaenkrat še čisto osnovne in uboge) spletne strani ali z namenskim gumbom na SimpleCastu. Ves iztržek bo šel za delovanje društva, plačilo strežnika, storitev SimpleCasta, najprej povrnitev stroškov, ki smo jih imeli z opremo, kasneje pa tudi investicijo v kak nov kos tehnologije. Pa vse ostale dejavnosti, s katerimi se želimo ukvarjati, se razume, začenši s knjigo ob stoletnici kluba.

Najdete nas na Facebooku, Twitterju in Instagramu. Stara zasedanja TD OFC najdete v vaši najljubši podkast aplikaciji, najsigre za Jabolčno, Googlovo ali katero tretjo in našem Simplecast domovanju. Veseli bomo dobrih ocen in tudi vprašanj v jabolčni aplikaciji, ki to trenutno edina podpira, še bolj pa če boste vest o obstoju podkasta posredovali še komu, ki bi ga ta kanil zanimati.

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.