Žiga Ikič: Pazza Olimpija Amala

Tokrat je z nami še en član bande iz geta Rakove Jelše, po čigar žilah se pretaka zelena kri, medijska osebnost in eden od (pre)redkih klubskih piarovcev, ki znajo poskrbeti za poživitev (uradnih) nogometnih družabnih omrežij: Žiga Ikič! 

V klasično sproščeni obpivski debati obdelamo vse živo; od gostovih nogometnih začetkov, prvih stikov z Olimpijo, pa do dela na športni televiziji in PR/družabnoomrežnem oddelku kranjskega Triglava, kjer službuje že osem let. Pojamramo o stanju v zeleno-belem taboru, pa tudi slovenskem klubskem nogometu nasploh, a v želji po boljšem jutri ohranimo zvrhano mero optimizma.

Če vam je naše delo všeč, nas lahko torej tudi finančno podprete prek naše (zaenkrat še čisto osnovne in uboge) spletne strani. Ves iztržek bo šel za delovanje društva, plačilo strežnika, storitev SimpleCasta, najprej povrnitev stroškov, ki smo jih imeli z opremo, kasneje pa tudi investicijo v kak nov kos tehnologije. Pa vse ostale dejavnosti, s katerimi se želimo ukvarjati, se razume, začenši s knjigo ob stoletnici kluba. HVALA iz srca vsem, ki ste nas že ali pa še boste podprli!

Najdete nas na Facebooku, Twitterju in Instagramu. Stara zasedanja TD OFC najdete v vaši najljubši podkast aplikaciji, najsigre za Jabolčno, Googlovo ali katero tretjo in našem Simplecast domovanju. Veseli bomo dobrih ocen in tudi vprašanj v jabolčni aplikaciji, ki to trenutno edina podpira, še bolj pa če boste vest o obstoju podkasta posredovali še komu, ki bi ga ta kanil zanimati.

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.