Kulturno – prosvetno društvo Enotnost

Začelo se je nekako takole:  mnogotere prošnje, da bi se s podkastom o zeleno-belih ukvarjal kdo, ki premore več izkušenj z medijskega področja, niso padle na plodna tla, zato smo se povsem slučajno našli na Twitterju. Hitro smo se ujeli, se usedli v Žogo na pivo, ter se odločili, da poizkusimo. Že nekaj dni kasneje smo prvič zasedali na tajni lokaciji, Luka je prinesel snemalnik in pritisnili smo na “RECORD”. Vse ostalo je zgodovina.

Kar nas je posebej navdušilo, je dejstvo, da zeleno-bele v srcu nosijo ljudje vsepovsod, po celi državi in, kot smo s pomočjo statistike ugotovili, tudi širom sveta. Tako različni, pa vendar nas vse druži to čudovito zveneče ime – “Olimpija”.

Tako je padla ideja, da delovanje še razširimo. S pomočjo naših prijateljev, edinega strica iz ozadja (to smo ga pokronali v tokratni epizodi, ko smo rekli, da jih nimamo!) OptaŽabarja, pa Luko Jesiha z Zelenim muzejem, Tima Dobovška, našega šišenskega soseda, ter vseh gostov, ki so že ali še bodo gostovali v podkastu. Počeli bi in bomo še mnogo stvari, o vsem pa na dolgo in široko razpredamo v epizodi. Tega se nismo lotili zaradi nas štirih, oziroma petih, temveč zaradi vseh nas. In ravno zato potrebujemo tudi vašo pomoč.

Torej: odslej lahko naše delo tudi finančno podprete. Prek naše (zaenkrat še čisto osnovne in uboge) spletne strani ali z namenskim gumbom na SimpleCastu.  Malo nam je čudno, nerodno in rahlo nas je sram, ampak baje je to normalno, ko prvič občinstvo prosiš za podporo. Obljubimo, da se bomo trudili še bolj in poskrbeli za kvalitativni presežek na vseh področjih, katerih smo se že in se jih še nameravamo lotiti. Verjetno pa bo zraven precej blooperjev, napač in samospotikov, katere bomo seveda pridno beležili in jih delili z vami. Ves iztržek bo šel za delovanje društva, plačilo strežnika, storitev SimpleCasta, najprej povrnitev stroškov, ki smo jih imeli z opremo, kasneje pa tudi investicijo v kak nov kos tehnologije. Pa vse ostale dejavnosti, s katerimi se želimo ukvarjati, se razume!

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.