Politika zasebnosti

Vas zanima katere podatke zbiramo o vas in kako te podatke uporabljamo? Potem ste na pravem mestu. S tem pravilnikom o zasebnosti vam posredujemo tudi druge pomembne informacije v zvezi z vašimi podatki na portalu Enotnost. Politika zasebnosti dopolnjuje pravila uporabe na tem portalu in jih spreminja v delu, ki se nanaša na varstvo osebnih podatkov. Cilj tega je usklajevanje s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Upravljalec osebnih podatkov je Kulturno-prosvetno društvo Enotnost (v nadaljnjem besedilu: Enotnost).

Podatke o vas zbiramo izključno z namenom, da omogočimo uporabo naše spletne strani. Z dostopom do spletnega mesta in s komentiranjem sprejemate Pogoje uporabe in to Politiko zasebnosti, ki so objavljeni na spletnem mestu. Poleg tega vaše podatke obdelujemo na podlagi našega zakonitega interesa, da bi odkrili in odpravili napake in tehnične težave, ki se lahko pojavijo v povezavi z iskanjem po spletnem mestu. Na enaki podlagi lahko obdelujemo tudi vaše podatke v primeru morebitne zlorabe računa.

Vaši osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena zaradi katerega so bili obdelovani. Po izpolnitvi namena obdelave bomo vaše osebne podatke izbrisali oziroma onemogočili dostop do njih,

Naše spletno mesto vsebuje tako naše piškotke kot tudi piškotke tretjih oseb, ki vam omogočajo lažjo uporabo strani in krmarjenje po njej. Nekateri od teh piškotkov se uporabljajo tudi za analitiko ali umeščanje določenih oglasov. Ko prvič obiščete spletno mesto, boste obveščeni o vseh piškotkih, ki jih uporabljamo, katere informacije jemljejo in za kakšne namene. Vsi piškotki so razvrščeni v naslednje kategorije: nujno potrebni za izboljšanje delovanja spletnega mesta, marketing, oglaševanje, statistika in drugi. Na našem spletnem mestu ni možno brskati ali ga uporabljati brez nujno potrebnih piškotkov. Za vse druge piškotke boste lahko sprejeli njihovo uporabo ali ne. Zavrnitev uporabe takšnih piškotkov, vam to ne bo preprečilo uporabe spletnega mesta, lahko pa vpliva na funkcionalnost njegove uporabe. Podrobnejše informacije najdete v našem Pravilniku o piškotkih.

Kot uporabniki lahko zahtevate (i) izpis ali vpogled v podatke, s čimer se lahko seznanite z osebnimi podatki, ki jih o vas obdelujemo; (ii) popravek podatkov v primerih, ko menite, da osebni podatki, ki jih obdelujemo niso pravilni; in (iii) izbris ali omejitev obdelave svojih osebnih podatkov, če želite, da prenehamo oziroma omejimo obdelavo vseh ali dela vaših osebnih podatkov. Poleg tega lahko (i) ugovarjate obdelavi osebnih podatkov na podlagi zakonitega interesa ali za namene neposrednega trženja, (ii) in (ii) uveljavljate pravico do prenosljivosti osebnih podatkov, ki ste nam jih posredovali.

Vsa vprašanja in zahteve v zvezi z vašimi podatki lahko postavite na elektronski naslov: info@enotnost.si .

V vsakem trenutku lahko vložite pritožbo glede obdelovanja vaših osebnih podatkov nacionalnemu organu za zaščito osebnih podatkov (https://www.ip-rs.si).

Pri zagotavljanju storitev zahtevamo le podatke, ki so potrebni za izvajanje storitev oziroma za sklenitev pogodbenega razmerja za izvajanje storitev. Če uporabnik podatkov ne posreduje oziroma jih ne moremo pridobiti, lahko zavrnemo sklenitev pogodbe ali od pogodbe odstopimo. Uporabniki nam lahko posredujejo tudi druge, dodatne podatke.

Avtomatizirano odločanje in profiliranje pri delovanju portala bomo uporabljali le, če bomo za to pridobili soglasje uporabnika (ki je lahko podano skozi nastavitve piškotkov ali skozi ločeno soglasje uporabnika).

Enotnost si pridržuje pravico do spremembe ali spreminjanja te Politike zasebnosti. Enotnost lahko uporabnike o pomembnih spremembah in dopolnitvah obvešča prek elektronske pošte ali z objavo na portalu. Z uporabo katerekoli vsebine na portalu se šteje, da poznate najnovejša pravila o pogojih uporabe in politiki zasebnosti.

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.