Ogledalo

Ker smo bili v tej epizodi brez našega najbolj vestnega in redoljubnega člana Mihe Žaklja, smo morali ostali opraviti njegovo delo: pobrskati po statistiki, narediti zapiske in natisniti relevantne podatke o potekajočih pogodbah in podobnih zadevah. Tako smo uspeli za minulo sezono zbrati kar nekaj zanimivih podrobnosti, temu pa smo seveda dodali še naše neprecenljive komentarje, ki jih v »mainstream« medijih seveda ne bo, saj si le redko kdo v našem medijskem prostoru upa zastavljati težka vprašanja o tem, kam gre naš nogomet kot celota in Olimpija kot del te ponesrečene povorke.

A trip down memory lane, kot bi temu rekli Anglosaksonci. Minula sezona je ponudila marsikaj: tri trenerje, seksualni škandal, odhod strica Mande in prevzem kluba s strani novih »investitorjev«, kadrovski cunami v zimskem premoru, the second coming of Veliki Žuti in kar nekaj zelo zanimivih tekem. Prelomna sezona torej. Kaj bo v prihodnosti ne ve nihče, sodeč po trenutnih potezah vodstva kluba, pa si lahko obetamo kleno tujsko legijo v prvi ekipi in razsulo v mladinskih kategorijah. Ali pa bomo prijetno presenečeni? Živi bili pa vidjeli …

No, kakorkoli že, mi bomo še naprej zraven, ker drugače ne znamo. Nova sezona se začne že čez mesec in pol, priprave pa že v začetku junija. The show must go on.

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.