Tokrat se spomnimo na tekme, ki so se nam tako ali drugače vtisnile v spomin in zavoljo vse hujše športne abstinenčne krize tik pred dokončnim spustom v norost rešitev iščemo v … Tadžikistanu???

Nadaljujemo s smučanjem v prostem slogu in načenjamo vse teme, katerih se uspemo spomnit. So pač takšni časi, nimamo kaj. Zato so na tapeti izleti v okviru trenutno veljavnih omejitev (zgolj in le znotraj občin!), tekme, ki so se nam tako ali drugače vtisnile v spomin, ukrepi, ki jih sprejemajo zveze in klubi širom zemeljske oble, ravno med snemanjem nas je presenetila tudi vest o racionalizaciji v Olimpiji, Plečnikov stadion in … žarek upanja, ki je te dni posijal na nas v obliki pričetka tadžikistanskega prvenstva. Ne, saj ne, tako hudo vendarle še ni. Razveselimo se vesti, da nekateri klubi v Nemčiji pričenjajo s treningi pod posebnimi pogoji in držimo pesti, da se podobne aktivnosti kmalu pričnejo tudi drugod (tudi pri nas, se razume). 

ZAPISKI

Fotomontaža predsednika UEFE

Tekme, katerih smo se spomnili:

Luka: Aluminij – Olimpija 2:1

Miha: Olimpija – Celje 2:1

Klino: vsega po malem

Cank: Olimpija – Široki brijeg

Posnetkov ni, le poročilo s tekme.

Če vam je naše delo všeč in vam gmotno stanje to dopušča, nas lahko podprete s klikom na spodnji gumb. Hvala vam! Vsekakor pa smo veseli vsake delitve in širitve vesti o obstoju strani in podkasta.

Zakaj se ne bi nanj kar naročili? To lahko storite na vseh najpopularnejših platformah:

spotify-podcast-badge-wht-grn-165x40-2

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.