Znova nas je s svojo prisotnostjo počastil eden od “tapravih”. Tistih srčnih, katerih trud in odnos do grba navijači zlahka prepoznamo, cenimo in tudi ustrezno nagradimo. Dejan Djermanović – Djerma!

Začnemo na začetku, pri prvih nogometnih korakih na Rudniku, prvem srečanju z Olimpijo, za katerega je pravzaprav kriv še eden od likov z zelenim srcem (za koga gre in kakšna anekdota je s tem povezana izveste v epizodi). Dejanova nogometna pot je resnično pestra in prav vsaka od številnih, točneje sedemnajstih postaj v njegovi karieri prinaša kup res zanimivih anekdot. Srčno upamo, da jih nekoč res uzremo tudi v knjižni obliki.

Morda se je glede Dejana najbolje izrazil nekdanji klubski fotograf, ki je dejal, da je “najprej ljudina, šele potem igračina”. Zagotovo bi temu lahko prikimal tudi kdo od številnih zeleno-belih prijateljev, nekdanjih soigralcev, s katerimi se še dandanes redno druži. Ob tej priliki moramo pozdravit Rujketa in Božota, ki sta ga klicala med snemanjem 😀

Mi smo uživali in ne dvomimo, da boste tudi vi!

NEKAJ UTRINKOV Z DEJANOVE NOGOMETNE POTI

PRVA REGISTRACIJA – NK KRIM

DJERMA KOT KADET OLIMPIJE

SLAVIJA – AALBORG

LITEX

KAZAKSTAN – pozor, v tej majici je prišel na podpis pogodbe!

OMAN

Če vam je naše delo všeč in vam gmotno stanje to dopušča, nas lahko podprete s klikom na spodnji gumb. Hvala vam! Vsekakor pa smo veseli vsake delitve in širitve vesti o obstoju strani in podkasta.

Zakaj se ne bi nanj kar naročili? To lahko storite na vseh najpopularnejših platformah:

spotify-podcast-badge-wht-grn-165x40-2

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.