Gost: Tilen Trotovšek

Ko slovenskemu nogometnemu prostoru zavladajo kisle kumarice, se spodobi, da se malce ozremo po (kmalu?) končani eri Olimpijine zgodovine. Okrepljeni s še enim zeleno-belim po srcu, nekdanjim PR-ovcem ljubega nam kluba, Tilnom Trotovškom, se na ploh vržemo v to retrospektivo in zafilozofiramo o razumevanju športne institucije in še čem.

Poleg zgod in nezgod iz tega obdobja je vsak od prisotnih sestavil tudi naj enajsterico iz Mandarićeve ere. Vse podatke, imena in statistike je seveda priskrbel naš edini pokrovitelj, OptaŽabar (seveda ga lahko najdete na FacebookuTwitterju in Instagramu).

Ker Tilen podrobno spremlja tudi hokejsko dogajanje, se malce posvetimo tudi HK Olimpija.

Naslednjič retrospektivo nadaljujemo s spomini na dejanja in dogodke, ki so se nam v zadnjih letih najbolj vtisnili v spomin.

Še to: ker je nekomu izmed nas ljub klub iz angleške PL tako zanič, da ni več smešno (ok, še vedno je smešno), v tej epizodi ni šal na račun Tottenhama. 😛

Če vam je naše delo všeč in vam gmotno stanje to dopušča, nas lahko podprete s klikom na spodnji gumb. Hvala vam! Vsekakor pa smo veseli vsake delitve in širitve vesti o obstoju strani in podkasta.

Zakaj se ne bi nanj kar naročili? To lahko storite na vseh najpopularnejših platformah:

spotify-podcast-badge-wht-grn-165x40-2

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.