Abstinenčna kriza je bila prehuda, zato se po enotedenski strogi izolaciji vračamo ustrezno socialno distancirani in zagledani v prihodnost, ki nam jo kroji ta frdaman virus.

Z izjemo beloruskega so vsa tekmovanja po Evropi seveda prekinjena, morda je kdo od vas že posvojil katerega od singapurskih ali morda celo še bolj eksotičnih klubov. Kmalu naj bi z brcanjem pričeli tudi na Kitajskem, tako, da bo za abstinenčno krizo le nekako poskrbljeno dokler se stanje v Evropi ne umiri do te mere, da bo razmišljanje o nadaljevanju prvenstev sploh uvrščeno na kakršenkoli dnevni red.

Ker pa Olimpija ni čisto navaden klub, so nam tudi v teh težkih časih na Dunajski postregli s klasično “varko v levo”, o kateri spregovorimo in za katero lahko čestitamo njenim stvariteljem, veleumom, ki si povsem zaslužijo naziv “trio adijo”.

Kot kaže bomo še nekaj časa  izolirani, zato smo pripravili nekaj predlogov za kakovostno preživljanje časa ob kakovostnih vsebinah, ki so vsaj bežno povezane z nogometom in športom vobče, pa zanje morda še niste slišali, jih videli ali čitali. #kdajčenezdaj

Poslušanje:

That Peter Crouch Podkast 

Branje:

What We Think About When We Think About Football

How to be a footballer: Peter Crouch

Doctor Socrates

The Politics of Football in Yugoslavia: Sport, Nationalism and the State 

Vse knjige so na voljo tud preko Kindla.

Gledanje:

Skoraj delujoč arhiv tekem PLTS

Apache

Sunderland ‘Till I Die

Being: Liverpool

Ultras

The English game

Subbura

ZG80

Maradona

Karantena je vsekakor odlična priložnost za pridobivanje novih znanj in ravno v teh dneh jenluč dneva ugledal #SPORTOATHOME, spletna platforma ki v vaše domove prinaša vsebine z vsakoletne konference o športnem marketingu. Tu najdete zanimiva in poučna predavanja  mednarodno priznanih strokovnjakov, video izjave taistih in tudi obilica zsnimivega branja.

Mogoče celo kdo iz našega ljubega  kluba najde primer dobre prakse. Hint, hint, nudge, nudge!

Če vam je naše delo všeč in vam gmotno stanje to dopušča, nas lahko podprete s klikom na spodnji gumb. Hvala vam! Vsekakor pa smo veseli vsake delitve in širitve vesti o obstoju strani in podkasta.

Zakaj se ne bi nanj kar naročili? To lahko storite na vseh najpopularnejših platformah:

spotify-podcast-badge-wht-grn-165x40-2

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.