Utrinek iz Dela

Dolgo smo se obotavljali, se spraševali in iskali pravo gostjo, s katero bi prebili led. Pa nas je nekega dne kot Kurežev centeršut direktno v kolektivno čelo zadela usoda in nas povezala z gospo Barbaro Krajnc, veliko šefico komuniciranja in PR-a, ki vrhunsko obvlada tudi Lego kocke. Predvsem pa je, zahvaljujoč očetu, Dragu Krajncu, velikemu športnemu navdušencu, delavcu in novinarju iz zlatih časov Sportskih novosti, praktično od rojstva tesno povezana z zeleno-belimi: precejšen del rane mladosti je preživela v legendarni Hali in za Bežigradom, ter poblizu spoznala prenekatero legendarno ime ljubljanskega in tudi jugoslovanskega športa – iz teh časov prikličemo na plan kar nekaj res zanimivih in zares posebnih spominov, ob katerih so nam šle vse kocine pokonci.

Boljše prve gostje si preprosto ne bi mogli želeti in verjamemo, da boste tudi vi, dragi poslušalci in še posebej poslušalke, v tej posebni, osmomarčevsko obarvani epizodi uživali vsaj toliko, kot smo mi med snemanjem.

Ob mednarodnemu dnevu žena seveda čestitamo vsem našim damam, gospem in gospodičnam. Preprosto – hvala, ker ste!

Pirsmo mame Braneta Oblaka

Hvala vsem, ki nas že in nas še boste podprli, super ste!

Če vam je naše delo všeč in vam gmotno stanje to dopušča, nas lahko podprete s klikom na spodnji gumb. Hvala vam! Vsekakor pa smo veseli vsake delitve in širitve vesti o obstoju strani in podkasta.

Zakaj se ne bi nanj kar naročili? To lahko storite na vseh najpopularnejših platformah:

spotify-podcast-badge-wht-grn-165x40-2

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.