Nadaljujemo prejšnji teden začeto, tokrat z zmajevim srcem, Bobanom Jovićem! Sprašujemo in predvsem poslušamo o klubski preteklosti, sedanjosti in predvsem prihodnosti.

Malce so se nam tresli glasovi, a nas je zdaj že uradno nekdanji nogometaš, danes pa predvsem mož in oče, ki ga še vedno vleče nazaj v nogomet, v kakršnikoli obliki že (med drugim je to, da mu tudi mesto strokovnega gosta v studiu ni tuje, dokazal, ko je Olimpija gostovala v Celju), hitro pomiril in debata je stekla.

Spregovorili smo o dogajanju v času, ko je še igral za Olimpijo, primerjali situacijo s poljskim velikanom Wislo, kjer je Boban igral, klub pa se je znašel tik pred propadom, ter ga pobarali o ključnih elementih neke zdrave Olimpije, neizkoriščenemu potencialu, ki ga ta vsekakor ima  in še marsičem.

Sicer smo tudi v to epizodo želeli umestiti dva sogovornika, ampak je debata z Jovanom Bobanom (prosto po Urbanu Laurenčiču) preprosto stekla. Nekje na sredini smo že hoteli na silo zaključiti (ta cringe trenutek smo deloma pustili noter, ker pač ja), pa … ne gre to tako, se niti ne spodobi! Vsekakor smo se dogovorili, da se znova srečamo in ko bo stanje to dopuščalo, posnamemo še eno “tapravo”, vseobsegajočo epizodo. Tako, kot se spodobi – v živo in ob pivu!

Če vam je naše delo všeč in vam gmotno stanje to dopušča, nas lahko podprete s klikom na spodnji gumb. Hvala vam! Vsekakor pa smo veseli vsake delitve in širitve vesti o obstoju strani in podkasta.

Zakaj se ne bi nanj kar naročili? To lahko storite na vseh najpopularnejših platformah:

spotify-podcast-badge-wht-grn-165x40-2

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.