Tokratni gost širši javnosti morda ni toliko znan, kot kateri poprejšnji, nosi pa zagotovo najbolj nogometno ime med vsemi, ki so kadarkoli nosili sveti dres – po razpoložljivih podatkih je edini Diego. Še več, ko so ga še kot malinovca posedli na rezervno klop članske ekipe, je skladno z ekonomičnim ravnanjem z nujnimi dobrinami podedoval celo dres z edino številko, ki pritiče Njegovemu imenu – desetko. Tu se zgodba s slavnimi nogometaši, po katerih športno navdušeni starši poimenujejo svoje otroke, še ne konča – več izveste v epizodi.

V mladinskih vrstah je igrišče v jami prekopaval z mnogimi znanimi imeni, kapetanom Brankom Ilićem, Dadotom Stevanovićem in drugimi. Fortuna se je žal očitno odločila, da je nogometno zamenjala druga kariera. Anekdote, štorije, zakulisne prigode, ter kri v žilah nogometnega bistva – derbiji vseh vrst in oblik – sploh tisti zasavski, saj prihaja iz tistih koncev, ujet med večno rivalstvo Trbovelj in Zagorja, je le peščica obdelanih tem.

Hvala vsem, ki nas že in nas še boste podprli, super ste!

Če vam je naše delo všeč in vam gmotno stanje to dopušča, nas lahko podprete s klikom na spodnji gumb. Hvala vam! Vsekakor pa smo veseli vsake delitve in širitve vesti o obstoju strani in podkasta.

Zakaj se ne bi nanj kar naročili? To lahko storite na vseh najpopularnejših platformah:

spotify-podcast-badge-wht-grn-165x40-2

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.