Enotni (pomežik, pomežik, dregljaj, dregljaj) in v popolnjeni zasedbi, kar pomeni, da se je četvorcu brez krmarja za okroglo mizo pridružil še dinamični dvojec priznanih avtorjev, zeleno-belih obsedencev in soustvarjalcev našega spletnega domovanja, Bošti in Žiga, smo se lotili forenzičnega pregleda kraja zločina, torej ravnokar zaključene sezone.

 Pri tem so nam izdatno pomagali tudi OptaŽabarjevi podatki. Dotaknili smo se tudi poprejšnjih sezon ere, ki se, kot vse kaže, vendarle zaključuje. Nismo mogli mimo organizacijskih, sistemskih, igralskih, tekmovalnih in sploh vseh jedrnih aspektov vsesplošne, zablod polne stagnacije, ki je v rikverc povozila nekdaj sila popularno pripovedko o “najboljem klubu na Balkanu pa i šire”. 

Vitrine so sicer polne, a duša je ostala prazna in še naprej zaman tava naokrog, iščoč karkoli, kar vsaj na prvi pogled spominja na čvrste temelje spodobne športne ustanove.

 Smo kaj zgrešili? S katero izjavi zašli na stranpota? Povejte nam!

Priporočamo v branje ocena sezone

Boštjana najdete na  Twitterju , Žigo najdete na Instagramu in Facebooku,

Hvala vsem, ki nas že in nas še boste podprli, super ste!

Če vam je naše delo všeč in vam gmotno stanje to dopušča, nas lahko podprete s klikom na spodnji gumb. Hvala vam! Vsekakor pa smo veseli vsake delitve in širitve vesti o obstoju strani in podkasta.

Zakaj se ne bi nanj kar naročili? To lahko storite na vseh najpopularnejših platformah:

spotify-podcast-badge-wht-grn-165x40-2

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.