Da si malce odpočijemo od gostov se v 69. epizodi posvetimo dogajanju znotraj zmajevega gnezda. Izmenjamo mnenja o zadovoljstvu z dosedanjim potekom spomladanskega dela PLTS, kaj je super, kaj malo manj in česa nas je (na podlagi dosedanjih izkušenj morda celo upravičeno?) strah.

Košarkarjem gre medtem odlično, ne le na parketu, kjer imajo v podmladku, ki se je izkazal z zmago v državnem prvenstvu, naraščaj znamenitih priimkov, v EuroCupu so tik pred potrditvijo uvrstitve v Top16, v ABA ligi pa krojijo vrh lestvice, temveč se (kar še posebej pozdravljamo) lotevajo tudi družbeno-odgovornih aktivnosti. Za Zmajev nasmeh lahko donirate tudi vi, in sicer če pošljete NASMEH5 na 1919 ali kupite vstopnico prek spleta. Več o akciji 

Hokejisti takisto harajo, na lestvici Alpske lige so prepričljivo prvi in vse kaže, da odlično izkoriščajo sezono, ki bo po vsej verjetnosti služila predvsem kot dolgo pripravljalno obdobje za vrnitev v ligo EBEL (ali po novem pri-nas-prepovedana-stavniška-hiša ice hockey league).

Summa summarum: pa sej nam sploh ne gre slabo!

Hvala vsem, ki nas že in nas še boste podprli, super ste!

Če vam je naše delo všeč in vam gmotno stanje to dopušča, nas lahko podprete s klikom na spodnji gumb. Hvala vam! Vsekakor pa smo veseli vsake delitve in širitve vesti o obstoju strani in podkasta.

Zakaj se ne bi nanj kar naročili? To lahko storite na vseh najpopularnejših platformah:

spotify-podcast-badge-wht-grn-165x40-2

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.