Tokratni gost je v Ljubljani rojeni potomec prek severovzhodne meje (da, tiste s krofi in predori) preseljenih žabarjev. Tretja generacija Evgenov, (med drugim tudi) novinarjev, predvsem pa športnih entuziastov.

 Dandanes ga poznate kot obraz večerne dnevnoinformativne oddaje na nacionalki, tisti malce starejši pa se še kako živo spomnimo časov, ko se je ukvarjal s precej resnejšo branžo novinarstva – ko se je udejstvoval kot športni voditelj, komentator in urednik. Zase sicer pravi, da je razdvojen med Ljubljano in Mariborom, da pa navija za (vsaj po našem skromnem kolektivnem mnenju) napačen klub. 

A afiniteta do zeleno-belih je še kako očitna, čeravno ne tako izrazita, kot v mlajših letih, ko je za Bežigradom stiskal pesti za zeleno-bele in spremljal nogometne veščine nekdanjega sošolca, Stanislava “Sineta” Komočarja. 

Dame in gospodje, Igor Evgen Bergant!

Kdo je, kdo ni, kdo še bo, za koga nismo povsem prepričani in zakaj je temu tako? In kje za vraga sta tokrat Harry Redknapp in njegov Range Rover? Na Dunajski? Morda v Domžalah? Za vas skoraj v živo odštevamo zadnje minute prestopnega roka (ampak naslednjič pa res). Pa nihče od nas ni Jim White, še manj pa zala mladenka v studiu. Če ste razumeli to serijo slabih šal, potem nogomet spremljate čisto preveč od blizu.

Hvala vsem, ki nas že in nas še boste podprli, super ste!

Če vam je naše delo všeč in vam gmotno stanje to dopušča, nas lahko podprete s klikom na spodnji gumb. Hvala vam! Vsekakor pa smo veseli vsake delitve in širitve vesti o obstoju strani in podkasta.

Zakaj se ne bi nanj kar naročili? To lahko storite na vseh najpopularnejših platformah:

spotify-podcast-badge-wht-grn-165x40-2

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.