Nogometni prestopni rok je zaključen, tako pri nas, kot tudi v razvitem svetu, zato seštejemo, delimo in seciramo Olimpijino udejstvovanje na tržnici. Aja, pa končno zopet redno zasedamo v polni postavi!

Pogledamo tudi proti bodočnosti kluba, mladini, ki se kali v drugih klubih in se ozremo tudi po naših “ladjah”, torej nekdanjih igralcih Olimpije, ki brcajo okroglo usnje širom zemeljske oble (če je kdo tu skočil v luft in v naglem besu izgubil pokrivalo iz alu folije, lahko izpisnico iz človeške vrste dvigne na najbližji upravni enoti). Malce premeljemo tudi v času snemanja še aktualen milijonski prestop Enrika Ostrca v Shitty.

Lotimo se izjemnega, edinstvenega tekmovalnega sistema alpske hokejske lige, ki ga nikakor ne uspemo razvozlati v celoti (trenerju Polonci želimo hitro okrevanje po kolesarski poškodbi!), v skafandrih pokukamo v košarkarsko karanteno in še žensko nogometno garderobo, od koder nas žal hitro naženejo.

Če vam je naše delo všeč in vam gmotno stanje to dopušča, nas lahko podprete s klikom na spodnji gumb. Hvala vam! Vsekakor pa smo veseli vsake delitve in širitve vesti o obstoju strani in podkasta.

Zakaj se ne bi nanj kar naročili? To lahko storite na vseh najpopularnejših platformah:

spotify-podcast-badge-wht-grn-165x40-2

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.