V 55. rednem zasedanju vašega in našega podkasta Tajno društvo OFC se nam je pri sproščenem klepetu pridružil naš zunanji sodelavec Matjaž Homar zvani Opta Žabar!

V 55. rednem zasedanju vašega in našega podkasta Tajno društvo OFC se nam je pri sproščenem klepetu pridružil naš zunanji sodelavec Matjaž Homar zvani Opta Žabar, da smo skupaj še malo pokomentirali našo bodočo spletno stran, pri kateri bo tudi on sodeloval.

Potem je beseda nanesla na govorice (ki so bile danes potrjene s strani predsednika osebno) da sončnega kralja spet srbi prst na sprožilcu. Naši (napol šaljivi/napol resni) predlogi za potencialnega Skenderjevega naslednika vas bodo morda presenetili, morda pa tudi ne.

Glede na to, da se bliža “mestni derbi”, smo malo počvekali o ljubljanskih klubih in sanjarili o tem, da bi bil namesto plastičnega Brava naš prvoligaški mestni rival kultni Slovan.

V košarki gre ekipi bolj slabo, tako da nismo našli veliko pohvalnih besed za našo zeleno-oranžno zasedbo, ki se je osramotila proti Italijanom in nato bizarno “razpadla” še proti Partizanu…

Pa Klino ma par stvari za povedat o hokeju in ženskem nogometu.

Ostanite zdravi!

Če vam je naše delo všeč in vam gmotno stanje to dopušča, nas lahko podprete s klikom na spodnji gumb. Hvala vam! Vsekakor pa smo veseli vsake delitve in širitve vesti o obstoju strani in podkasta.

Zakaj se ne bi nanj kar naročili? To lahko storite na vseh najpopularnejših platformah:

spotify-podcast-badge-wht-grn-165x40-2

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.