Na nejubilejnem 59. zasedanju smo se tudi pri TDOFC (po presvitlem zgledu naših politikov) spet šli nepotizem. Naš gost je bil (že drugič) športni direktor NK Brinje in komentator Sportkluba Tine Zupan.

Vendar je naš nepotizem (za razliko od političnega) nekoliko bolj upravičen, saj je Tine izvrsten poznavalec razmer v našem mladinskem nogometu in je kot tak najbolj primeren, da nam pojasni zakaj so Mandaričeve izjave za javnost o odličnem delu z mladimi tako absurdne.

S Tinetom smo se dotaknili tudi skavtinga (v mladinskih in članskih kategorijah) in izvedeli kako se to počne v nekaterih uglednih tujih klubih, na primer Sevilli, Ajaxu in Brentfordu.

Nasvet za branje :

Nasvet za gledanje  

Kaj pa konkurenčne nogometne šole v Sloveniji? Sta Bravo in Domžale res tako dobra pri proizvajanju igralcev, ali gre le za agresivno novačenje otrok, ki so jih izbrusili drugi klubi?

Skratka, vse kar ste hoteli vedeti o mladinskem nogometu, pa ste se bali vprašati!

Če vam je naše delo všeč in vam gmotno stanje to dopušča, nas lahko podprete s klikom na spodnji gumb. Hvala vam! Vsekakor pa smo veseli vsake delitve in širitve vesti o obstoju strani in podkasta.

Zakaj se ne bi nanj kar naročili? To lahko storite na vseh najpopularnejših platformah:

spotify-podcast-badge-wht-grn-165x40-2

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.