Angelski glas v samoizolaciji

Ko človek že pomisli, da glede tem, ki bi jih lahko obglodali, vlada suša, se zgodi … Olimpija. Vombi je nazaj, živo je tudi v košarki in hokeju.

Pa Klino je zgolj preventivno v samoizolaciji. Upamo.

Preostala trojica se ozremo proti naslednji evropski preizkušnji, kjer se bo Zmajem nasproti postavil HŠK Zrinjski. 

Vsled zapisov, ki se te dni pojavljajo na medmrežju, smo preprosto morali pohejtat tudi obče mačehovski odnos države do športa in favoriziranje nekaterih individualnih športov v zdrizih, nevrednih naziva “članek”, spisanih s strani ničvrednih režimskih pisunov in pohlevnih aparatčikov izvrševalcev portoroških sklepov. Pljuvaške naslade nad vničdevanjem truda nekoga v primerjavi z nekom drugim, namesto, da bi obojim ploskali in se ponosno trepljali po prsih, ne, tega, pa čeprav so nam nekateri športi bližje, kot drugi, ne bomo nikoli razumeli.

Če vam je naše delo všeč, nas lahko torej tudi finančno podprete prek naše (zaenkrat še čisto osnovne in uboge) spletne strani. Ves iztržek bo šel za delovanje društva, plačilo strežnika, storitev SimpleCasta, najprej povrnitev stroškov, ki smo jih imeli z opremo, kasneje pa tudi investicijo v kak nov kos tehnologije. Pa vse ostale dejavnosti, s katerimi se želimo ukvarjati, se razume, začenši s knjigo ob stoletnici kluba. HVALA iz srca vsem, ki ste nas že ali pa še boste podprli!

Najdete nas na Facebooku, Twitterju in Instagramu. Stara zasedanja TD OFC najdete v vaši najljubši podkast aplikaciji, najsigre za Jabolčno, Googlovo ali katero tretjo in našem Simplecast domovanju. Veseli bomo dobrih ocen in tudi vprašanj v jabolčni aplikaciji, ki to trenutno edina podpira, še bolj pa če boste vest o obstoju podkasta posredovali še komu, ki bi ga ta kanil zanimati.

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.