Karantena

Z izjemo beloruskega so vsa tekmovanja po Evropi seveda prekinjena, morda je kdo od vas že posvojil katerega od singapurskih ali morda celo še bolj eksotičnih klubov. Kmalu naj bi z brcanjem pričeli tudi na Kitajskem, tako, da bo za abstinenčno krizo le nekako poskrbljeno dokler se stanje v Evropi ne umiri do te mere, da bo razmišljanje o nadaljevanju prvenstev sploh uvrščeno na kakršenkoli dnevni red.

Ker pa Olimpija ni čisto navaden klub, so nam tudi v teh težkih časih na Dunajski postregli s klasično “varko v levo”, o kateri spregovorimo in za katero lahko čestitamo njenim stvariteljem, veleumom, ki si povsem zaslužijo naziv “trio adijo”.

Kot kaže bomo še nekaj časa  izolirani, zato smo pripravili nekaj predlogov za kakovostno preživljanje časa ob kakovostnih vsebinah, ki so vsaj bežno povezane z nogometom in športom vobče, pa zanje morda še niste slišali, jih videli ali čitali. #kdajčenezdaj

Poslušanje:

That Peter Crouch Podkast 

Branje:

What We Think About When We Think About Football

How to be a footballer: Peter Crouch

Doctor Socrates

The Politics of Football in Yugoslavia: Sport, Nationalism and the State 

Vse knjige so na voljo tud preko Kindla.

Gledanje:

Skoraj delujoč arhiv tekem PLTS

Apache

Sunderland ‘Till I Die

Being: Liverpool

Ultras

The English game

Subbura

ZG80

Maradona

 

Karantena je vsekakor odlična priložnost za pridobivanje novih znanj in ravno v teh dneh jenluč dneva ugledal #SPORTOATHOME, spletna platforma ki v vaše domove prinaša vsebine z vsakoletne konference o športnem marketingu. Tu najdete zanimiva in poučna predavanja  mednarodno priznanih strokovnjakov, video izjave taistih in tudi obilica zsnimivega branja.

Mogoče celo kdo iz našega ljubega  kluba najde primer dobre prakse. Hint, hint, nudge, nudge!

TELETEKST

 • Prva Liga Telekom Slovenije – trenutno so prekinjena vsa tekmovanja 
 • Tekmovanja so prekinjena tudi v mladinskih kategorijah in v ženskem nogometu
 • Košarka:
  • Prekinjena vsa tekmovanja, prvaka v 1. SKL ni, Triglav iz 2. SKL napreduje. Aba liga je še vedno na “stand by”
 • Hokej
  • Vsa tekmovanja prekinjena, ni državnega prvaka
  • Ni prvaka Alpske lige
  • SP 1. Divizije je odpovedano (27. 4. Do 3. 5.)

Najdete nas na Facebooku, Twitterju in Instagramu. Stara zasedanja TD OFC najdete v vaši najljubši podkast aplikaciji, najsigre za Jabolčno, Googlovo ali katero tretjo in našem Simplecast domovanju. Veseli bomo dobrih ocen in tudi vprašanj v jabolčni aplikaciji, ki to trenutno edina podpira, še bolj pa če boste vest o obstoju podkasta posredovali še komu, ki bi ga ta kanil zanimati.

Predvsem pa hvala vsem vam, ki nas poslušate! 

Temeljito si umivajte roke, ne se preveč šlatat po obrazu in pazite nase in svoje bližnje! Pa ne naročat brezveznih zadev po internetu! #ostanidoma

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.