Magla svuda

Po novem skoraj medvoški podcast se bo, vsaj dokler snemanja v živo odpadejo, lovil kar se tiče kakovosti posnetega materiala. Za to se iskreno opravičujemo. In ja, Miha se je snemal na wc-ju.

Prav tako smo vam dolžni opravičilo tudi zaradi zamude, za kar pa imamo preklemano dober razlog – naš glasbeni selektor ima tekom karantene še več dela, kot sicer. Vsaj nekdo!

Ob pomanjkanju športnega dogajanja (tako hudo, da bi se vrgli v belorusko ligo, očitno le še ni) se zasanjano zazremo proti idealom klubskega ustroja, prihodnosti, kakršno si želimo. Optimizem seveda ne traja prav dolgo, tako, da v sklopu te epizode zajamemo celotno krivuljo sinusoide razpoloženja navijača Olimpije.

Ugotovimo tudi, da je hokejska Olimpija postala zgled vsem ostalim. Impossibiru? Ja, pa je res. 

Ne moremo mimo #FirstWorldProblems, s katerimi se sooča vesoljni ruralni del Slovenije, torej vse, kar je več kot 3km oddaljeno od strogega centra Ljubljane. Hec, šala, ne nas kamenjat! 😀 Dostava hrane? Malo pojutrišnjem. Disklejmer: burek Olimpija nas ne sponzorira, čeprav se morebitne izkazane hvaležnosti za reklamo v obliki naturalij ne bomo branili. Tepsijo pica bureka po glavi, prosim, hvala, naslove hranimo v uredništvu.

Pa kako se s pandemijo spoprijemajo relevantne lige širom zemeljske oble nas tudi zanima, seveda.

Epizodo vendarle končamo s pozitivno noto, pa ne le eno, več njih smo zbrali na kup! Katere? Prisluhnite!

Najdete nas na Facebooku, Twitterju in Instagramu. Stara zasedanja TD OFC najdete v vaši najljubši podkast aplikaciji, najsigre za Jabolčno, Googlovo ali katero tretjo in našem Simplecast domovanju. Veseli bomo dobrih ocen in tudi vprašanj v jabolčni aplikaciji, ki to trenutno edina podpira, še bolj pa če boste vest o obstoju podkasta posredovali še komu, ki bi ga ta kanil zanimati.

Predvsem pa hvala vsem vam, ki nas poslušate! 

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.