Peš Fuzbal

Na 56. zasedanju (še vedno na daljavo, kaj čmo) smo se ozrli na prvo četrtino prvenstva, ki je bila za Olimpijo statistično najslabša v eri strica Mande. S pomočjo optažabarjevih statsov in naših luknjastih spominov smo secirali teh devet tekem in se malo izgubili pri debati o umetnih zvokih med tekmami brez gledalcev.

Kateri klub (razen Olimpije) nas je pa najbolj navdušil/razočaral v PLTS? V tem smo si enotni. Pogledali smo tudi igralce tekem (ki jih izbiramo na znanstveni osnovi na izrednih zasedanjih) in ugotovili, da nek gajsten štajerski vezist močno vodi po prvi četrtini. O košarki in hokeju tokrat ni bilo kaj dosti za povedat … Basket Olimpija ni igrala nobene tekme, zato je ostala neporažena …

Pazite nase in ostanite zdravi!

Če vam je naše delo všeč, nas lahko torej tudi finančno podprete na naši novi spletni strani.  Ves iztržek bo šel za delovanje društva, plačilo strežnika, storitev SimpleCasta, najprej povrnitev stroškov, ki smo jih imeli z opremo, kasneje pa tudi investicijo v kak nov kos tehnologije. Pa vse ostale dejavnosti, s katerimi se želimo ukvarjati, se razume, začenši s knjigo ob stoletnici kluba. HVALA iz srca vsem, ki ste nas že ali pa še boste podprli!

Najdete nas na Facebooku, Twitterju in Instagramu. Stara zasedanja TD OFC najdete v vaši najljubši podkast aplikaciji, najsigre za Jabolčno, Googlovo , Spotify ali katero tretjo in našem Simplecast domovanju. Veseli bomo dobrih ocen in tudi vprašanj v jabolčni aplikaciji, ki to trenutno edina podpira, še bolj pa če boste vest o obstoju podkasta posredovali še komu, ki bi ga ta kanil zanimati.

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.